Hoteller

Alle værelser har nye pæne møbler, aircondition, minibar køleskab og TV og hotellet har swimmingpool. Tag din Laptop med, der er installeret trådløst internet på værelserne. Det koster meget lidt at bruge det.

Alle værelser har nye flotte møbler, minibar, køleskab, aircondition, TV og telefon og en stor terasse.

Hotellet ligger i den charmerende fiskerby Balchik blot 100 meter fra den idylliske botaniske have, hvor en rumænsk dronning tidligere boede på slottet i den smukke have.

Hotel Iceberg har en perfekt beliggenhed. Hotellet ligger 30 meter over stranden, hvilket giver en ideel udsigt til Sortehavet. Tilmed kommer man hurtigt på stranden.

Hotellet ligger i den smukke fiskerby Balchik, som nogle kalder en af sortehavets smukkeste byer.

Udover sin unikke beliggenhed meget tæt på den botaniske have i Balchik, byder hotellet på flere faciliteter, bl.a. et mindre fitnessrum samt en dejlig swimmingpool, hvorfra man kan nyde den blændende udsigt.

Værelserne har køleskab.

Pris pr uge pr person inklusive morgenmad - En uge kr. 5.999,- -

Børnerabat kr. 600 per uge. 2-11 år

Hotel Diana er et flot hotel, der ligger i sommerhusområdet. Det er bygget i 2003 i en Art Deco lignende stil, og du kan nyde alle de gode detaljer et nyt hotel har. Blandt andet er der air condition.

Værelserne er rimeligt store, møblerne er nye, badeværelserne nydelige med flotte klinker i bulgarsk stil. Restauranten er smagfuldt indrettet og køkkenet kan anbefales, og der er en stor udendørs barbecue grill. Udover aircondition har flere værelser TV, Minibar og telefon. Der er 6 store hotellejligheder med plads til 4-5 personer - samt dobbeltværelser.

Børnerabat kr. 600 per uge.

Panorama er et charmerende hotel, hvor hotelejeren Peter og hans hustru og ene datter hygger omkring sine gæster i et afslappet tempo.

Hotellet ligger midt på en stejl bakke blandt sommerhuse, og der er fri udsigt over sortehavet fra tagrestauranten og de fleste af værelserne.

I 2002 blev der anlagt swimmingpool, som er dejlig svalende i den bulgarske varme.

Til turisten som ønsker maksimal charme og ægte bulgarsk atmosfære.

Restauranten er rigtig god. Nyd en shopska salat som forret - tomat, agurk, en smule løg og masser af revet feta - og en af svinekødsretterne til hovedret. En stor øl koster ikke over 6 kr.

Spørg Peter om han kan arrangere fisketure - og jagtture om efteråret

Børnerabat kr. 400 per uge. 2-11 år.

Palace er det billigste hotel vi tilbyder, prisen er dog uden morgenmad.

Beliggenheden er rigtig god midt i sommerhusområdet midt på en lang stejl bakke.

Der er direkte udsigt over sortehavet fra de fleste altaner.

Der er anlagt en stor swimmingpool.

Hotellet er lidt slidt men acceptabelt - og der er formentlig andre danskere eller skandinavere, som rejser med andre bureauer, som anvender hotellet.

For turisten som ønsker et billigt hotel med en swimmingpool og som selv sørger for sin morgenmad .

Vores rejser er til dig som ønsker den lokale og ægte ferie.

Helios er et dejligt nyere hotel bygget i 2003 beliggende direkte på den største sandstrand i Balchik. Efter sandstranden går man 50 meter, hvorefter man er direkte i centrum af Balchik nede ved den smukke havnepromenade.

Værelserne er udstyret med køleskab, TV, Aircondition balkon og de fleste værelser har havudsigt. Der er pool og børnpool, restaurant og Internet i foyen.

Man må påregne at der kan være mange danskere/skandinavere på hotellet.

Kontakt

Altid Bulgarien
Hvidkildevej 48
København NV, 2400
Danmark
38 33 55 26 - 00 359 889 889 866
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.